Нардеп Медведчук відреагував на рішення про домашній арешт. Обіцяє спілкуватися зі ЗМІ та працювати

Автор:
Ангеліна Шеремет
Дата:
Нардеп Медведчук відреагував на рішення про домашній арешт. Обіцяє спілкуватися зі ЗМІ та працювати

УНІАН

Глава політичної ради партії «Опозиційна платформа — За життя» Віктор Медведчук заявив, що під домашнім арештом буде спілкуватись зі ЗМІ і працювати над матеріалами кримінального провадження.

Про це він розповів під час спілкування з журналістами.

«Буду працювати. Давати інтервʼю ЗМІ. Працювати над матеріалами справи, щоб не було того, що ви сьогодні чули [у команди адвокатів Медведчука були претензії до оформлення підозри їх підопічному, які вони назвали «роздруківками з Інтернету»]», — заявив Медведчук.

На запитання про те, де перебуває його колега по партії Тарас Козак, якому також висунули звинувачення, він відповів, що на лікуванні в Білорусі.

Рішення суду Медведчук назвав «політично вмотивованим», «необґрунтованим» і наголосив, що буде боротись за те, аби у майбутньому йому не висували «незаконних звинувачень».

«Я прихильник позиції, яку викладали мої адвокати, що не було підстави для обрання ніякого запобіжного заходу. Суд вирішив по-іншому. Значить, так і буде. Зараз буду радитися з адвокатами і будемо ухвалювати рішення з приводу того, якими будуть наші наступні дії в плані оскарження і, звичайно, подальшого проведення всіх слідчих дій. Ми будемо працювати над тим, щоб всі докази, які буде добувати слідство, були здобуті відповідно до норм кримінально-процесуального кодексу», — заявив Медведчук.

Нагадаємо, що 13 травня Печерський районний суд Києва відправив до 9 липня Медведчука під цілодобовий домашній арешт (прокуратура просила СІЗО або заставу у 300 млн грн).