Нардеп Ар’єв опублікував запис зі ще одним «вагнерівцем». Той розповідає про участь у війні на Донбасі і в Сирії та медаль за це у Росії

Автор:
Вікторія Мартинюк
Дата:

Нардеп «Європейської солідарності» Володимир Арʼєв оприлюднив новий запис розмови зі ще одним російським військовим, який є найманцем «ПВК Вагнера» та брав участь у бойових діях на Донбасі та в Сирії, — Олексієм Сапроновим. Запис нардеп оприлюднив у Facebook.

«Російський бандит-«вагнеровець» Алєксєй Сапронов, мешканець Північної Осетії, зареєстрований за адресою ст. Луковская, вул. Полєвая, 35. Брав участь в російській агресії проти України і Сирії. Нагороджений Путіним медаллю «За отвагу», — написав Арʼєв і додав фото документів бойовика.

На записі розмови з оперативним співробітником Сапронов розповідає про бої у Санжарівці та Дебальцевому. Там воював у лютому 2015 року, тоді його рота, додає, понесла великі втрати — 300 поранених з роти і сім загиблих з двох взводів. Сапронов додає, що військову техніку отримували в Росії. Також на записі він розказує про участь у війні в Сирії.

Напередодні нардеп оприлюднив запис з іншим «вагнерівцем», який теж, за його словами, уникнув покарання через злив спецоперації з Офісу президента.