У Міноборони заявили, що «щиро» хотіли працевлаштувати журналіста Бутусова. Але не знайшли вакансій для його амбіцій

Автор:
Вікторія Мартинюк
Дата:
У Міноборони заявили, що «щиро» хотіли працевлаштувати журналіста Бутусова. Але не знайшли вакансій для його амбіцій

У Міністерстві оборони заявили, що не знайшли вакансію для журналіста Юрія Бутусова, яка б «відповідала рівню його амбіцій». Про це заявили у пресслужбі відомства за результатами співбесіди.

У Міноборони додали, що амбіції журналіста «перевищують його рівень необхідних компетенцій».

«Щира ідея долучити Бутусова до роботи в межах Міноборони не передбачала пропозиції посісти посаду заступника, першого заступника, міністра оборони. Для подібної швидкої кар’єри мають бути відповідні професійні підстави, які, за оцінкою кадрового органу міністерства, у кандидата Бутусова поки відсутні», — заявили у відомстві.

У відомстві додали, що призначають на посади відповідно до законодавства і не можуть змінити процедуру призначення під Бутусова.

«Порядок призначення на посади не передбачає винятків ані для людей, які вважають, що міністр оборони може призначати «міністра оборони», ані для авторів чудесних «програм», в яких поради космічного масштабу межують з космічного масштабу некомпетентністю, ані для людей з комплексом Наполеона», — написали в Міноборони.

Водночас у відомстві додали, що залишається в силі пропозиція Бутусову обійняти одну з вакантних посад «відповідно до рівня компетенції».

Нагадаємо, 8 грудня Бутусов повідомив, що прийняв пропозицію роботи в Міноборони, й оприлюднив свою програму дій. Але вже наступного дня розповів, що після його згоди відомство перестало виходити на звʼязок. У Міноборони на це згодом відреагували і запросили журналіста на співбесіду на 10 грудня. Там також додали, що ознайомилися з програмою Бутусова та виявили, що він не розуміє меж обовʼязків посад, на які претендує.