Журналіст Бутусов повідомив, що після його згоди на роботу в Міноборони відомство не виходить на звʼязок. Там відповіли

Автор:
Ангеліна Шеремет
Дата:
Журналіст Бутусов повідомив, що після його згоди на роботу в Міноборони відомство не виходить на звʼязок. Там відповіли

УНІАН

Журналіст Юрій Бутусов, який напередодні погодився зайняти одну з «міністерських позицій» в Міністерстві оборони, заявив, що відомство перестало виходити з ним на звʼязок.

Про це він написав у Facebook.

«Міністерство оборони перестало виходити на звʼязок. Учора я їм був терміново потрібен, а сьогодні на Facebook-сторінці Міністерства оборони про надання мені посади немає ніяких повідомлень. Тобто вчора ситуація була критичною, вони самі визнали свою нездатність без мене навести порядок в управлінні Міністерством. А сьогодні ці проблеми Міноборони вже не цікавлять», — зазначив Бутусов.

Він наголосив, що ситуація в Міноборони критична — «вони самі не справляються з проблемами і бояться прийняти на роботу людей, яких самі запрошували на посаду».

Відтак журналіст просить депутатів звернутись до президента й уряду та розглянути його програму дій і заслухати в Раді міністра оборони Андрія Тарана та оцінити його роботу. Також Бутусов пропонує запросити його і Тарана на засідання комітету з нацбезпеки, аби кожен доповів про проблеми в Міністерстві та запропонував, як їх розвʼязати.

Журналіст закликав нардепів підтримати його призначення на посаду, адже це дозволить розвʼязати ті проблеми в армії, про які він пише.

Згодом у Міністерстві заявили, що кадрові служби чекають Бутусова на співбесіду 10 грудня і засмучені «його намаганням ввести громадськість в оману».

У відомстві додали, що ознайомилися з програмою Бутусова і виявили, що він не розуміє кордонів обовʼязків посад, на які претендує.