Татарову не подобається, що Лещенко коментує його справу. Ексдепутат каже, що почав отримувати погрози

Автор:
Дмитро Мрачник
Дата:
Татарову не подобається, що Лещенко коментує його справу. Ексдепутат каже, що почав отримувати погрози

Facebook / Сергій Лещенко

Заступник голови Офісу президента Олег Татаров, який уникнув арешту в корупційній справі щодо розкрадання мільйонів гривень на будівництві житла для службовців Нацгвардії, незадоволений тим, що це коментує колишній депутат Сергій Лещенко. Про це Татаров написав у своєму Telegram-каналі.

«Останнім часом сфальсифіковану щодо мене НАБУ справу про нібито надану мною експерту знижку на паркінг став коментувати колишній депутат БПП Лещенко», — написав Татаров.

Співробітник адміністрації Володимира Зеленського нагадав, що у 2016 році Лещенко купив квартиру в центрі Києва зі знижкою в 2 млн грн, що, на його думку, вказує на зловживання депутатськими повноваженнями та отримання неправомірної вигоди.

При цьому Татаров жаліється, що Національне антикорупційне бюро не притягнуло до відповідальності Лещенка, який став «активним розповсюджувачем» новин про нього, і вимагає пояснення такої співпраці Лещенка з директором Артемом Ситником, якого вважає «скандальним».

«Працюю на Ситника за вказівкою Сороса, втілюємо в життя зовнішнє управління Україною», — саркастично відповів Лещенко на закиди Татарова у Facebook.

Вже через годину Лещенко опублікував переписку з невідомим контактом у WhatsApp, що має російський номер телефону, де йому погрожують через увагу до справи Татарова.