Татаров покинув ВАКС у диму та під обурені вигуки протестувальників. Він знову заявив про «зведення особистих рахунків»

Автор:
Вікторія Мартинюк
Дата:
Татаров покинув ВАКС у диму та під обурені вигуки протестувальників. Він знову заявив про «зведення особистих рахунків»

Скриншот

Підозрюваний у причетності до розкрадання 81 млн гривень Нацгвардії заступник глави Офісу президента Олег Татаров прокоментував рішення Вищого антикорупційного суду, який задовільнив клопотання прокуратури і не обирав йому запобіжний захід.

«Один з доводів прокуратури — була порушена процедура підписання та вручення повідомлення про підозру», — сказав Татаров після засідання ВАКС.

Говорячи про справу, він знову заявив про «маніпуляції та зведення особистих рахунків». Татаров розповів, що з експертом МВС Костянтином Дубоносом, який, за даними слідства, отримав хабар у вигляді паркомісця, знайомий 15 років і колись був його науковим керівником його дисертації. А оприлюднену з ним переписку назвав «фейком».

«Кримінальне провадження, нагадаю – йдеться про знижку на паркінг в одному з житлових комплексів. Знижка на паркінг була не лише у цьому випадку. Як зʼясували адвокати, такі паркінги продавалися у дуже багатьох випадках і за такою ж ціною, як купила одна з осіб, і навіть за нижчою. Я вважаю, що це повна фальсифікація і зведення особистих рахунків», — цитує Татарова Depo.

Посадовець покидав суд під обурені вигуки демонстрантів, які під стінами будівлі вимагали його звільнення та арешту. При появі посадовця учасники мітингу запалили фаєри і димові шашки, скандуючи «Ганьба».