«Нема нічого ідеального». Путін заявив, що Росія визнала вибори в Білорусі легітимними

Автор:
Вікторія Мартинюк
Дата:
«Нема нічого ідеального». Путін заявив, що Росія визнала вибори в Білорусі легітимними

Пресслужба президента російської федерації

Президент Росії Володимир Путін заявив, що Росія визнає легітимність виборів у Білорусі. Про це він сказав в інтерв’ю телеканалу «Росія-1», яке цитує Інтерфакс.

Путін нагадав, що одразу після виборів привітав Олександра Лукашенка з перемогою. «Ми виходимо з того, що вибори відбулися […] Ми визнали їхню легітимність. Я привітав Олександра Григоровича з перемогою на цих виборах», — сказав він.

Говорячи про вибори в Білорусі, Путін зазначив, що у світі взагалі не існує «нічого ідеального». «Ні в політиці, ні в економіці, ні в соціальній сфері — де завгодно. Навіть у природі немає нічого ідеального, хоча це найбільш досконала, Богом створена сфера», — сказав Путін.

Він заявив, що відмова Бюро демократичних інститутів та прав людини ОБСЄ від спостереження за виборами в Білорусі наводить на думку про те, що їхня позиція «була заготовлена ​​заздалегідь».

«Хтось може сумніватися в результатах, але у мене є всі підстави сумніватися в тому, що ті, хто сумніваються, були абсолютно чесні», — сказав Путін.