У форварда збірної України Бєсєдіна діагностували перелом і пошкодження звʼязок. Він пропустить пів року

Автор:
Олег Панфілович
Дата:
У форварда збірної України Бєсєдіна діагностували перелом і пошкодження звʼязок. Він пропустить пів року

Пресслужба ФК «Динамо» (Київ)

Футболіст київського «Динамо» та збірної України Артем Бєсєдін зазнав перелому стегнової кістки та пошкодження мʼязів під час матчу 1/8 фіналу чемпіонату Європи з футболу з командою Швеції.

Про це повідомляє пресслужба столичного клубу.

«Артему Бєсєдіну було проведено МРТ-обстеження. На знімках МРТ у нього є часткове пошкодження задньої хрестоподібної звʼязки, часткове пошкодження внутрішньої і зовнішньої бічної звʼязок, а також перелом виростків стегнової кістки без зміщення», — заявив головний лікар динамівців Андрій Шморгун.

За його словами, від удару прямою ногою у Бєсєдіна сталася гіперекстензія (перерозгинання) в колінному суглобі, яка спричинила таку серйозну травму.

«Зараз ми проводимо консультації з травматологами і хірургами з приводу тактики лікування. Попередньо це консервативне лікування. Терміни відновлення — близько шести місяців», — підсумував лікар.

  • Напередодні у матчі 1/8 фіналу Чемпіонату Європи з футболу збірна України перемогла Швецію з рахунком 2:1. Вирішальний гол Артема Довбика став не тільки його першим тріумфом за збірну України, але й рекордом для чемпіонатів Європи — український форвард забив найпізніший гол, який приніс команді перемогу.
  • Україна потрапила в 1/8 фіналу Євро-2020 як одна з чотирьох найкращих команд, що посіли у своїх групах треті місця.
  • На цьому чемпіонаті команда Андрія Шевченка програла Нідерландам і Австрії, але перемогла Північну Македонію.