Журналіст Бутусов підтвердив участь у зустрічі з міністром оборони та розповів, про що говоритиме

Автор:
Катерина Кадакова
Дата:

Журналіст Юрій Бутусов підтвердив інформацію про зустріч із міністром оборони Андрієм Тараном, яка відбудеться 19 грудня тет-а-тет.

Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

«Зустріч відбудеться о 11.00, в будівлі Міноборони на Повітрофлотському проспекті. На прохання міністра зустріч пройде в форматі один на один», — повідомив Бутусов.

За словами журналіста, під час зустрічі він порушить питання про причини запрошення на роботу через Facebook і через сайт Міноборони, а також представить свою програму дій.

«Незважаючи на запрошення від 8 грудня, міністр оборони раніше зі мною не зустрічався і ні він, ні хто-небудь з його представників не обговорювали цю програму, тому буде логічно провести таке обговорення з міністром», — заявив він.

Також Бутусов зазначив, що хоче почути пропозиції щодо сфери повноважень і відповідальності для реалізації його програми.

Окремо журналіст зауважив, що підготував позов до суду про «визнання брехливими і видалення заяв Міноборони від 9 і 10 грудня на його адресу, про захист честі, гідності та ділової репутації».

«У будь-якому разі буду вимагати принести вибачення і видалити неправдиву інформацію. На зустрічі йтиметься про чесність, публічність та прозорість у домовленостях, у відносинах і роботі. Щоб чітко були визначені сфера відповідальності, повноважень, кадрові рішення в рамках структури. Все це слід закріпити в публічному меморандумі. Робота Міноборони має бути обʼєднувальною для суспільства і максимально зрозумілою для всіх захисників України, і це має бути ключовим принципом», — резюмував Бутусов.