Азербайджан відбив атаку вірмен і заявив про великі втрати противника. Вірменія каже про обстріл госпіталю

Автор:
Костя Андрейковець
Дата:

Міністерство оборони Азербайджану повідомило про знищення великої групи вірменських військ і про спробу ворога провести наступ на південному і північному фронтах у районі Нагірного Карабаху.

Як повідомляє відомство, наступ на Агдере-Агдамському і Фізулі-Гадрут-Джебраїльському напрямках відбувався в ніч проти 15 жовтня. Азербайджанська армія відбила атаки, вірмени відступили.

До втрат ворога записали два танки Т-72, один зенітно-ракетний комплекс Тор-М2КМ, чотири реактивні системи залпового вогню БМ-21 «Град», одну гармату-гаубицю Д-20, одну гаубицю Д-30 і дві гармати-гаубиці Д-1, кілька одиниць безпілотників і автомобільної техніки, а також велику кількість живої сили.

Крім цього, Міноборони повідомило про обстріл вірменськими військами населених пунктів поблизу невизнаної Нагірно-Карабаської республіки (НКР).

Міноборони Вірменії заявило, що Азербайджан відновив активний артобстріл на північному і південно-західному напрямках. У НКР війська Азербайджану звинуватили в обстрілі госпіталю з цивільними.