«Слуга народу» Качура подає до суду на колегу по фракції Богуцьку. Та назвала його «тупим черевиком» через російську вакцину

Автор:
Катерина Кадакова
Дата:
«Слуга народу» Качура подає до суду на колегу по фракції Богуцьку. Та назвала його «тупим черевиком» через російську вакцину

Гонтар Володимир / УНІАН

Народний депутат від «Слуги народу» Олександр Качура повідомив, що подає до суду на свою колегу по фракції Єлизавету Богуцьку, яка назвала його «тупим черевиком» через заяву про російську вакцину від коронавірусу.

Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

«Вчора Єлизавета написала образливий пост щодо мене. Подаю позов до суду! А виграні за рішенням суду кошти передам організаціям переселенців з анексованої РФ Автономної республіки Крим. Хоч така користь буде від «діяльності» Єлизавети для кримчан», — зазначив він.

Також Качура виклав фото Богуцької у в’язаній масці, розкритикувавши її ставлення до пандемії.

«Як думаєте, це адекватна людина? Коли країна щодня долає антирекорд хворих на COVID-19, Єлизавета Богуцька сміється з усіх і плює на життя та здоровʼя оточуючих», — додав нардеп.

Напередодні Богуцька прокоментувала заяву Качури про те, що Україна повинна буде домовлятися з Росією про закупівлю вакцини від коронавірусу, якщо доведуть її ефективність.

«Олександр Качура вирішив вакцинуватися російським винаходом вслід за моральним наставником — Віктором Медведчуком. Його вже й росТБ цитує, мовляв, мудрий такий політик в СН. Мені плювати, що там собі вирішив Качура вколоти, але говорити про те, що він піклується про здоровʼя української нації — це вже занадто. Це ж треба взагалі бути тупим черевиком, щоб на українцях тестувати російський медичний напівфабрикат», — заявила вона.

За словами Богуцької, в неї давно сформувалося «стійке гидливе ставлення» до деяких депутатів фракції.

«Особливо до вискочнів із ефектом Даннінга-Крюгера. Найцікавіше, що вони несуть всяку хрінь у відкритому ефірі, а критикувати їх вони ж просять у закритих фракційних чатах, щоб не виносити сміття з хати: «Давайте поклянемося дружити і ніколи не зраджувати одне одного!» Нещодавно в чаті Саша Качура написав, щоб я йому не заздрила. Упевнений, що заздрість мене ночами мучить. А я і не сперечаюся. Безглуздо», — додала нардеп.

Згодом Богуцька заявила, що прийде на засідання суду, щоби послухати, які саме слова образили Качуру. Також вона запевнила, що не збирається подавати зустрічний позов.

«Чому інші, написані кількома рядками нижче, не викликали у нього жодних емоцій? Якщо б я подавала позови на всіх, хто на мене ображається, або через кривду намагається образити, я б в судах жила. Тому що, на жаль, таких дуже багато», — написала вона.