Bihus.Info: Літак Путіна прибув до окупованого Криму, куди днями приїхав Медведчук. Нардеп через три дні святкуватиме 66-річчя

Автор:
Вікторія Мартинюк
Дата:
Bihus.Info: Літак Путіна прибув до окупованого Криму, куди днями приїхав Медведчук. Нардеп через три дні святкуватиме 66-річчя

Пресслужба президента російської федерації

До окупованого Криму прибув літак з авіапарку президента Росії Володимира Путіна. Туди кілька днів тому приїхав народний депутат від «Опозиційної платформи — За життя», кум Путіна Віктор Медведчук.

Про це повідомляє Bihus.Info з посиланням на дані сервісу FlightRadar.

За даними журналістів, літак з авіапарку Путіна — ІЛ 96-300 з бортовим номером RA-96012 — приземлився в аеропорту Сімферополя, куди вилетів із Москви. До 2003 року це був основний президентський літак, але наразі він використовується як резервний.

Bihus.Info додає, що в Криму у Медведчука є велика резиденція поблизу Симеїзу. У 2012 році Путін вже приїжджав в гості до Медведчука, тоді були опубліковані спільні фото президента Росії з Медведчуком і його дружиною, телеведучою Оксаною Марченко на терасі цього маєтку.

Через три дні, 7 серпня, Медведчук святкуватиме свій день народження — йому виповниться 66 років.

2 серпня нардеп разом із дружиною вʼїхав на територію окупованого півострову через пункт пропуску «Каланчак». За словами прессекретаря Медведчука Олега Бабаніна, політик «перебуває у відпустці як народний депутат і відпочиває з сім’єю у Криму».