Конфлікт у Нагірному Карабаху: SkyUp не скасовуватиме рейси до Єревану

Автор:
Олег Панфілович
Дата:
Конфлікт у Нагірному Карабаху: SkyUp не скасовуватиме рейси до Єревану

Facebook / SkyUp Airlines

Українська авіакомпанія SkyUp не планує скасовувати рейси з Києва до Єревану, попри загострення ситуації в Нагірному Карабаху.

Про це повідомляється на сайті авіакомпанії.

«Авіакомпанія SkyUp на основі проведених консультацій з відповідальними органами державної та авіаційної влади України і Республіки Вірменія прийняла рішення продовжити рейси Київ — Єреван у повному обсязі відповідно до анонсованого графіка. Наразі, за інформацією від офіційних джерел, ніяких перешкод для авіасполучення немає», — повідомили в компанії.

У SkyUp зазначили, що авіакомпанія постійно отримує оперативні дані від Міністерства закордонних справ України, посольства України у Вірменії, Міністерства територіального управління та інфраструктури Вірменії, а також від авіаційних контролюючих органів обох країн і диспетчерських служб аеропорту «Звартноц» (Єреван).

«Усі вони наразі впевнені, що перешкод для виконання рейсів немає. Крім того, маршрут цілком безпечний — він проходить через територію Грузії, а до Вірменії літак потрапляє із західної сторони», — зазначається в повідомленні.

При цьому SkyUp продовжує стежити за ситуацію та оцінювати ризики, щоб у разі змін скасувати рейс, розвернути літак чи посадити його на запасний аеродром.