Лідер «Голосу» Рудик відреагувала на слова Притули про бажання очолити політсилу: Це не виступи у клубах

Автор:
Вікторія Мартинюк
Дата:
Лідер «Голосу» Рудик відреагувала на слова Притули про бажання очолити політсилу: Це не виступи у клубах

Бобирєва Анна / «Бабель»

Глава партії «Голос» Кіра Рудик відреагувала на заяву шоумена Сергія Притули про його бажання стати новим очільником партії. Вона натякнула, що у нього вже було «багато різних амбіцій».

Про це Рудик сказала в коментарі «Радіо Свобода».

«Пан Притула з нами півтора року. За цей час у нього було багато різних амбіцій: бути депутатом Київради, бути мером, бути членом політради, потім він знову повертався до своєї шоубізнесової кар’єри, потім він хотів робити, здається, свою партію, тепер він хоче очолити «Голос». [...] Маю зауважити, що ми будемо діяти винятково згідно з нашими процедурами», — наголосила Рудик.

Вона також зазначила, що партійний з’їзд відбудеться в середині літа, і він вирішить, чи «мають амбіції Притули право на існування». Рудик також нагадала, що на попередньому з’їзді вона отримала 90% підтримки та, на її думку, зараз ця підтримка зберігається.

«У нас є певні політичні амбіції у людей. Це, звичайно, дуже добре, тому що партія повинна складатися з амбітних, активних людей. У нас у партії люди з шоу-бізнесу, яким ми дуже вдячні, ведуть за собою людей. Але партійна робота — це не виступи у клубах, не виступи на стадіонах, це системна, важка робота, яку не так приємно робити, як здається», — вважає Рудик.

За її словами, усі процеси, які наразі відбуваються в партії, є «хворобою росту» і обов’язково минуть. Крім того, Рудик стверджує, що розбіжностей щодо ціннісних орієнтирів у «Голосі» нині немає.