Принц Гаррі влаштувався на роботу у Кремнієвій долині

Автор:
Вікторія Мартинюк
Дата:
Принц Гаррі влаштувався на роботу у Кремнієвій долині

DoD News / Wikipedia

Принц Гаррі, який відмовився від королівського титулу і разом з дружиною Меган Маркл переїхав в США, отримав керівну посаду в одному з стартапів Кремнієвої долини — каліфорнійської компанії BetterUp, що займається коучингом.

Про це пише The Wall Street Journal.

Принц підтвердив виданню своє працевлаштування, наголосивши, що хоче допомогти вплинути на життя людей. «Проактивний коучинг дає нескінченні можливості для особистісного розвитку, підвищення обізнаності та всебічного покращення життя», — зазначив він.

Видання розповідає, що Гаррі займатиметься розробкою стратегій розвитку продуктів, благодійною діяльністю, а також публічно виступатиме на теми, повʼязані з психічним здоровʼям.

У компанії не розкривають деталей трудової угоди. Але відомо, що принц отримав посаду директора з питань взаємодії (Chief Impact Officer), але у нього не буде в підпорядкуванні співробітників.

  • На початку січня 2020 року принц Гаррі та його дружина Меган Маркл оголосили, що відмовляються від титулів членів королівської сімʼї. Королева Єлизавета II, принц Чарльз та інші члени монаршого дому вмовили їх зачекати до 31 березня. У цей день Меган і Гаррі написали прощальний пост в Instagram і вирушили спочатку в Канаду, а потім до США.
  • Гаррі та Меган чекають на другу дитину. Про це оголосили 14 лютого — рівно 37 років тому принцеса Діана розповіла, що чекає на другу дитину, якою був Гаррі.
  • Пара заснувала свою продюсерську компанію, яка випускатиме документальні фільми та серіали, а також художні фільми і дитячі програми. Їх показуватимуть ексклюзивно на Netflix.
  • А на початку березня подружжя дало велике інтерв’ю телеведучій Опрі Вінфрі, в якому розповіло про труднощі життя в королівській сім’ї та непрості взаємини з її членами. Меган зізналася, що життя в цій родині часом було настільки складним, що вона «більше не хотіла жити». А принц розповів, що боявся повторення історії, через яку проходила його матір — принцеса Діана, яка теж не витримала тиску з боку королівської родини та вийшла з її складу.