Принц Гаррі та Меган Маркл підписали контракт з Netflix

Автор:
Вікторія Мартинюк
Дата:
Принц Гаррі та Меган Маркл підписали контракт з Netflix

Don Arnold / WireImage

Британський принц Гаррі та його дружина Меган Маркл, які пів року тому відмовилися від королівських повноважень, підписали контракт з Netflix, розрахований на декілька років. Сума контракту поки не розкривається.

Про це повідомляє The New York Times.

Герцог і герцогиня Сассекські заснували свою продюсерську компанію, яка випускатиме документальні фільми та серіали, а також художні фільми і дитячі програми. Їх показуватимуть ексклюзивно на Netflix. При цьому, Маркл наразі не планує повертатися до акторської карʼєри.

Подружжя розповідає, що зосередиться на створенні контенту, який «інформує та дає надію». Також, наголошує, що для них, як молодих батьків, важливо створення надихаючих сімейних програм.

  • 8 січня 2020 року британський принц Гаррі та його дружина Меган Маркл відмовилися від звання членів королівської сімʼї.
  • 13 січня Єлизавета II, принц Чарльз та інші члени монаршої сімʼї зібралися на екстрену нараду, за підсумком якої вирішили, що Гаррі з Меган представлятимуть британську корону до закінчення перехідного періоду — до 31 березня.
  • 1 квітня Меган Маркл і принц Гаррі офіційно припинили виконувати обовʼязки старших членів британської королівської сімʼї. Пара переїхала спочатку в Канаду, а потім в США.
  • Подружжя подало позов до суду проти папараці, які дроном сфотографували їхнього сина.