Меган Маркл і принц Гаррі написали прощальний пост в Instagram

Автор:
Ангеліна Шеремет
Дата:

Сьогодні, 31 березня, Меган Маркл і принц Гаррі офіційно припиняють виконувати обовʼязки старших членів британської королівської сімʼї. Із цієї нагоди герцог і герцогиня Сассекські оголосили, що більше не користуватимуться своїм Instagram-акаунтом.

«Як ми всі можемо відчувати, світ наразі здається надзвичайно тендітним. Проте ми впевнені, що у кожної людини є потенціал і можливість, щоб змінити ситуацію, як це роблять зараз в усьому світі, в наших сімʼях, спільнотах і на лінії протистояння — разом ми зможемо підтримати один одного», — йдеться у заяві.

Подружжя зазначило, що найважливіше зараз — це здоровʼя і добробут усіх людей у світі та пошук рішень багатьох проблем, які виникли внаслідок пандемії коронавірусу.

«Ви більше не побачите нас тут, але наша робота продовжиться. Дякуємо цій спільноті за підтримку, натхнення і загальне прагнення зробити світ добрішим. Ми з нетерпінням чекаємо на швидке воззʼєднання з вами», — написали Гаррі та Меган.

На цей акаунт подружжя підписані 11,6 млн користувачів.

  • 8 січня 2020 року британський принц Гаррі та його дружина Меган Маркл відмовилися від звання членів королівської сімʼї.
  • 13 січня Єлизавета II, принц Чарльз та інші члени монаршої сімʼї зібралися на екстрену нараду, за підсумком якої вирішили, що Гаррі з Меган представлятимуть британську корону до закінчення перехідного періоду — до 31 березня.