Принц Гаррі та Меган Маркл подали позов проти папараці, які дроном сфотографували їхнього сина

Автор:
Олег Панфілович
Дата:
Принц Гаррі та Меган Маркл подали позов проти папараці, які дроном сфотографували їхнього сина

Yui Mok - PA Images / Contributor / Getty Images

Подружжя герцогів Сассекських подали до суду у США після того, як їхнього сина Арчі сфотографував безпілотник.

Про це повідомляє «BBC Україна».

Позов подали в Лос-Анджелесі. У ньому стверджується, що Арчі сфотографували у них вдома під час локдауну. Пара назвала це вторгненням в їхнє приватне життя.

«Законодавство Каліфорнії гарантує кожній людині та родині право на приватне життя у себе вдома. Жодні безпілотники, вертольоти чи телеобʼєктиви не можуть забрати це право», — заявив адвокат пари Майкл Кумп.

За його словами, герцог і герцогиня Сассекські подали цей позов, щоб захистити право свого маленького сина на приватність у себе вдома. Також вони хочуть розкрити і зупинити тих, хто прагне заробити на таких фото.

  • У квітні повідомлялося, що герцог і герцогиня Сассекські припиняють співпрацю з чотирма британськими газетами через публікацію фейкової інформації.
  • 8 січня 2020 року британський принц Гаррі та його дружина Меган Маркл відмовилися від звання членів королівської сімʼї.
  • 13 січня Єлизавета II, принц Чарльз та інші члени монаршої сімʼї зібралися на екстрену нараду, за підсумком якої вирішили, що Гаррі з Меган представлятимуть британську корону до закінчення перехідного періоду — до 31 березня.
  • 1 квітня 2020 року Меган Маркл і принц Гаррі офіційно припинили виконувати обовʼязки старших членів британської королівської сімʼї.