Принц Гаррі та Меган Маркл не будуть співпрацювати с 4 британськими газетами через фейки

Автор:
Ангеліна Шеремет
Дата:

Герцог і герцогиня Сассекські припиняють співпрацю з чотирма британськими газетами через публікацію фейкової інформації. Про це повідомляє BBC.

Гаррі та Меган написали листи британським виданням Sun, Daily Mail, Mirror і Express, де висловлюють незадоволення через те, що газети спотворюють інформацію та дозволяють публікувати агресивні висловлювання про них.

«Будь ласка, зверніть увагу, що герцог і герцогиня Сассекськоі не будуть взаємодіяти з вашими виданнями. Не буде взагалі жодної співпраці», — йдеться в листі.

Подружжя в листі зазначило, що вони були свідками того, як життя людей, у тому числі їхніх знайомих, руйнувалось через плітки, які публікують тільки заради збільшення статків видання.

  • 8 січня 2020 року британський принц Гаррі та його дружина Меган Маркл відмовилися від звання членів королівської сімʼї.
  • 13 січня Єлизавета II, принц Чарльз та інші члени монаршої сімʼї зібралися на екстрену нараду, за підсумком якої вирішили, що Гаррі з Меган представлятимуть британську корону до закінчення перехідного періоду — до 31 березня.
  • 1 квітня 2020 року Меган Маркл і принц Гаррі офіційно припинили виконувати обовʼязки старших членів британської королівської сімʼї.