Принц Гаррі боїться, що дружина Меган Маркл може повторити історію його матері — принцеси Діани

Автор:
Вікторія Мартинюк
Дата:
Принц Гаррі боїться, що дружина Меган Маркл може повторити історію його матері — принцеси Діани

Russ Quinlan / Flickr

Герцог і герцогиня Сассекські Гаррі і Меган Маркл, які торік відмовилися від королівських повноважень, дали двогодинне інтерв’ю американській телеведучій Опрі Вінфрі. Під час нього принц зізнався, що боявся повторення історії, через яку проходила його матір — принцеса Діана.

Про це йдеться у двох 30-секундних тизерах інтерв’ю, яке оприлюднив телеканал CBS. Повна версія вийде цієї неділі 7 березня, повідомляє BBC.

«Я не можу уявити, як було їй [принцесі Діані] проходити через це самій стільки років тому. Тому що для нас це було неймовірно важко, але ми [він з Меган] хоча б були разом. Я з великим полегшенням і радістю сиджу тут, розмовляю з вами, коли моя дружина поруч зі мною», — сказав принц Гаррі, говорячи про пильну увагу британських таблоїдів до Діани, а тепер до його дружини Меган.

Принц Гаррі наголосив, що його «найбільшим побоюванням було, що історія повторюється».

Також в інтервʼю телеведуча запитує Маркл, чи був у її житті переломний момент. Опра також запитує герцогиню: «Ви мовчали чи вас змушували мовчати?» Але ці уривки оприлюднили без відповіді.

Daily Telegraph звернула увагу на діамантовий браслет на руці Меган Маркл. Газета припускає, що імовірно він належав принцесі Діані.

Принцеса Діана загинула в 1997 році в автокатастрофі. В останні роки її життя британська преса активно обговорювала обставини її розлучення з принцом Чарльзом.

  • 8 січня 2020 року британський принц Гаррі та його дружина Меган Маркл відмовилися від звання членів королівської сімʼї. А 1 квітня вони офіційно припинили виконувати обовʼязки старших членів британської королівської сімʼї. Пара переїхала спочатку в Канаду, а потім в США.
  • Торік подружжя подало позов до суду проти папараці, які дроном сфотографували їхнього сина. А перед тим повідомлялося, що герцог і герцогиня Сассекські припиняють співпрацю з чотирма британськими газетами через публікацію фейкової інформації.
  • Принц Гаррі і Меган Маркл чекають на другу дитину. Подружжя сповістило королеву Єлизавету, що не повернеться до монаршої сім’ї, і відмовилося від усіх почесних звань і титулів.
  • Вони заснували свою продюсерську компанію, яка випускатиме документальні фільми та серіали, а також художні фільми та дитячі програми. Їх показуватимуть ексклюзивно на Netflix.