Принц Гаррі та Меган Маркл чекають на другу дитину

Автор:
Ангеліна Шеремет
Дата:

Принц Гаррі і Меган Маркл (герцоги Сассекські) чекають на другу дитину. У пари вже є півторарічний син Арчі Маунтбеттен-Віндзор. Про це повідомив представник пари, передає The Guardian.

«Ми можемо підтвердити, що Арчі буде старшим братом. Герцог і герцогиня Сассекські дуже раді, що чекають на другу дитину», — заявив представник пари.

Також пара поділилася чорно-білим знімком — сидячи під деревом, Гаррі гладить голову Меган, яка лежить у нього на колінах й однією рукою обіймає свій живіт.

Зазначимо, що у листопаді 2020 року Меган Маркл розповіла про зрив вагітності — викидень стався у липні, коли вона виймала з ліжка свого сина. Вона зазначила, що втратити дитину означає «витримати майже нестерпне горе», про яке мало говорять через табуйованість теми викидня.

Новонароджена дитина буде восьмою у черзі на престол. Перші сім місць залишаться незмінними — принц Уельський (Чарльз), герцог Кембриджський (Вільям), принц Джордж, принцеса Шарлотта, принц Луї, принц Гаррі і його син Арчі.

Нагадаємо, 8 січня 2020 року Гаррі та Меган Маркл відмовилися від звання членів королівської родин, а 1 квітня вони офіційно припинили виконувати свої обов’язки та переїхали до США. Попри це, Гаррі зберіг своє місце у черзі на престол.