На Закарпатті продовжили заборону пасажирських перевезень до кінця березня

Автор:
Катерина Кадакова
Дата:
На Закарпатті продовжили заборону пасажирських перевезень до кінця березня

Мусієнко Владислав / УНІАН

У Закарпатській області через коронавірус продовжили заборону на регулярні та нерегулярні пасажирські перевезення до кінця місяця — 31 березня.

Про це повідомили у пресслужбі обласної державної адміністрації, посилаючись на рішення регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій (ТЕБ та НС) від 23 березня.

Згідно з ухваленим рішенням, на території області заборонені регулярні та нерегулярні перевезення пасажирів автомобільним транспортом.

Водночас дозволяються транзитні перевезення, а також легковими автомобілями, в яких перебуває не більше п’яти осіб без урахування дітей у віці до 14 років.

До того ж дозволені перевезення людей службовими та/або орендованими транспортними засобами підприємств, установ в межах кількості місць для сидіння і винятково за маршрутами рух — за умови інформування про них органи Національної поліції не менше ніж за два дні.

Окрім цього, не заборонені перевезення пасажирів автомобільним транспортом у міжнародному сполученні, якщо вони мають лабораторно підтверджений негативний результат тестування на COVID-19 методом полімеразної ланцюгової реакції (ПЛР), проведеного не більше ніж за 48 годин до дня поїздки.

Також комісія вирішила залишити без змін раніше узгоджений ОДА порядок роботи в області приміського залізничного транспорту.

Як зазначається, наступне засідання комісії заплановане на 30 березня.