«Чистий фарс». Нардеп Дубінський вперше прокоментував виключення з фракції «Слуга народу»

Автор:
Катерина Кадакова
Дата:
«Чистий фарс». Нардеп Дубінський вперше прокоментував виключення з фракції «Слуга народу»

УНІАН / Кузьмін Олександр

Нардеп Олександр Дубінський назвав «чистим фарсом» голосування за його виключення з фракції «Слуга народу», під час якого за це рішення висловилися 198 народних депутатів.

Про це він заявив після засідання фракції 1 лютого.

«Це не те, що не голосування — чистий фарс. Перейдено всі «червоні лінії» у фракції. Ми побачили істинні обличчя політичних акторів і в Офісі президента, і в українському парламенті», — наголосив нардеп.

На думку Дубінського, результат голосування за його виключення з фракції є «маніпулятивним».

«Він був необхідний конкретним людям для отримання конкретних політичних дивідендів, для вирішення своїх особистих проблем», — запевнив політик.

Водночас Дубінський закликав колег у фракції, які підтримують його, не виходити з неї «на знак протесту» і намагатися «до останнього захистити президента від шляху в прірву, куди веде його нечистоплотне оточення».

Окрім цього, виключення нардепа з фракції прокоментувала його адвокат Тетяна Костіна, яка заявила, що процедура була проведена з «надзвичайно грубими порушеннями».

«Політичне рішення іншої держави не є підставою для того, щоби громадянин України зазнавав поразки в своїх правах у своїй країні, особливо коли це стосується державного діяча, на якого фактично написано громадянами України брехливий донос в державні органи інших країн. До того ж у цьому брали участь не лише громадяни України, але також і дійсні народні депутати», — сказала вона.