«Епіцентр» передумав і не працюватиме у вихідні під час карантину

Автор:
Олексій Ярмоленко
Дата:

Мережа гіпермаркетів «Епіцентр» передумала і вирішила не працювати у вихідні під час карантину.

Про це йдеться на Facebook-сторінці компанії.

«На час дії карантину вихідного дня мережа «Епіцентр» працюватиме винятково в режимі онлайн і видаватиме товари у Центрах видачі замовлень торгових центрів», — зазначають там.

Водночас у будні магазини продовжать час своєї роботи до 24:00 і працюватимуть до останнього покупця.

  • 11 листопада в Україні ввели карантин вихідного дня. Також у всіх містах тепер діятимуть обмеження «помаранчевої» зони. Згідно з новими обмеженннями, у вихідні дні працюватимуть тільки продуктові магазини, АЗС, аптеки, зоомагазини і громадський транспорт. Ресторанам у вихідні можна буде працювати навинос, а ТРЦ і розважальні центри — закриють. Окрім того, не працюватимуть магазини, що торгують одягом і будівельними матеріалами.
  • Після повідомлень про карантин вихідного дня «Епіцентр» у Facebook написав, що вводить 72-годинну пʼятницю. Очільник МОЗ Степанов був обурений постом і засудив мережу.
  • 12 листопада там повідомили, що обмежать роботу під час карантину вихідного дня. Заступник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко заявив, що після «розʼяснень» МВС в «Епіцентрі» погодилися прийняти карантинні обмеження. Зокрема, у суботу та неділю в мережі планували продавати «виключно життєво важливі товари». Він додав, що поліція проконтролює, як мережа буде дотримуватися обмежень.