«Епіцентр» обмежить роботу на вихідних. Поліція буде стежити за дотриманням карантину

Автор:
Костя Андрейковець
Дата:

Мережа гіпермаркетів «Епіцентр» і «Нова лінія» обмежать роботу під час карантину вихідного дня.

Про це повідомляє пресслужба мережі.

На вихідних усі товари можна буде замовити через сайт «Епіцентру», а забрати або доставкою додому, або в центрах видачі замовлень самовивозом.

На тлі критики мережі через повідомлення про 72-годинну пʼятницю в «Епіцентрі» запевнили, що будуть дотримуватися розпорядження уряду. «Ми поважаємо позицію Кабміну і будемо її дотримуватися, хоча не згодні з усіма заходами, впровадженими урядом для посилення карантину», — додали у пресслужбі.

Заступник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко заявив, що після «розʼяснень» МВС у «Епіцентрі» погодилися прийняти карантинні обмеження. Зокрема, в суботу та неділю в мережі продаватимуть «виключно життєво важливі товари». Він додав, що поліція проконтролює виконання обмежень мережею.

  • 11 листопада в Україні ввели карантин вихідного дня. Також у всіх містах тепер будуть діяти обмеження «помаранчевої» зони. Відповідно до нових обмежень, у вихідні дні працюватимуть тільки продуктові магазини, АЗС, аптеки, зоомагазини і громадський транспорт. Ресторанам у вихідні можна буде працювати навинос, а ТРЦ і розважальні центри — закриють. Окрім того, не будуть працювати магазини, що торгують одягом та будівельними матеріалами.
  • Після повідомлень про карантин вихідного дня «Епіцентр» у Facebook написав, що вводить 72-годинну пʼятницю. Очільник МОЗ Степанов був обурений постом і засудив мережу.