«Історія не відповідає дійсності». У Трампа спростовують, що дружина та зять закликали його визнати поразку на виборах

Автор:
Вікторія Мартинюк
Дата:
«Історія не відповідає дійсності». У Трампа спростовують, що дружина та зять закликали його визнати поразку на виборах

James Devaney / Contributor

У штабі президента США Дональда Трампа спростовують, що його зять та один із найближчих радників Джаред Кушнер закликав його визнати свою поразку на виборах. Про це повідомив радник передвиборчої кампанії Трампа Джейсон Міллер у Twitter.

«Ця історія не відповідає дійсності. Враховуючи невизначені результати виборів у багатьох штатах, а також серйозні порушення при голосуванні і відсутність прозорості в інших, Джаред радив Трампу використовувати всі доступні засоби правового захисту для забезпечення точності», — наголосив Міллер.

Нагадаємо, про заклик зятя Трампа напередодні повідомило CNN із посиланням на власні джерела. Згодом видання з посилання на ще одне джерело написало, що і Меланія Трамп приєдналася до закликів близького оточення президента, яке радить його змиритися з поразкою. Заяви першої леді у штабі Трампа теж спростовують.

Раніше CNN писало, що Трамп у спілкуванні зі своїм оточенням зазначає, що не планує визнавати свою поразку на виборах і готовий затягувати цей процес до кінця. За даними видання, в оточенні Трампа вирішують, хто саме повідомить президенту сувору правду про його поразку. Це може бути його донька Іванка Трамп або її чоловік Джаред Кушнер.