Трамп заявив, що почувається добре, і подякував лікарям

Автор:
Ангеліна Шеремет
Дата:
Трамп заявив, що почувається добре, і подякував лікарям

Mark Wilson / Getty Images

Президент США Дональд Трамп, у якого виявили коронавірус, заявив, що завдяки лікарям почувається добре. Про це він повідомив у Twitter.

«Лікарі, медсестри і всі з медичного центру Волтера Ріда, а також інші з настільки ж неймовірних установ, які приєдналися до них, ви дивовижні! За останні 6 місяців в боротьбі з цією чумою був досягнутий величезний прогрес. З їхньою допомогою відчуваю себе добре!» — написав президент.

Нагадаємо, уранці 2 жовтня президент США Дональд Трамп повідомив, що отримав позитивний результат тесту на коронавірус. Також захворіла перша леді Меланія. У Білому домі запевнили, що Трамп має легкі симптоми хвороби. Він самоізолювався у президентській резиденції.

2 жовтня Трамп заявив, що загалом почувається добре, але є певна слабкість, тому його шпиталізували до військового госпіталю.

  • Протягом усього часу пандемії коронавірусу в США президент Дональд Трамп говорив, що загрози немає, маски носити не обов’язково, і взагалі, ця хвороба не страшніша за легкий грип. Після того, як кількість випадків коронавірусу у країні перевалила за 6 мільйонів, президент зізнався, що весь час усвідомлював небезпеку, але просто «не хотів сіяти паніки».
  • 27 липня Трамп поширив у Twitter допис, у якому йшлося: «Від COVID є ліки. Америко, прокинься». Соцмережа його видалила. Трамп звинуватив Twitter у «розкрутці» негативу про нього.