Twitter буде видаляти дописи, у яких хворому на коронавірус Трампу бажають смерті

Автор:
Ангеліна Шеремет
Дата:
Twitter буде видаляти дописи, у яких хворому на коронавірус Трампу бажають смерті

Bloomberg / Contributor

Twitter буде видаляти повідомлення, в котрих користувачі бажають смерті президенту США Дональду Трампу, який захворів на коронавірус. Про це повідомили представники компанії, передає Vice.

Твіти з побажаннями смерті видалять, а акаунти користувачів, ймовірно, переведуть у режим «тільки для читання» — вони не зможуть коментувати інші дописи та публікувати власні. Своє рішення компанія обґрунтувала правилом про «образливу поведінку».

«Твіти, в яких бажають смерті, серйозних тілесних ушкоджень або смертельної хвороби комусь, не дозволені і мають бути видалені. Проте, це не означає автоматичної заморозки [акаунта]», — підкреслила компанія.

Нагадаємо, уранці 2 жовтня президент США Дональд Трамп повідомив, що він отримав позитивний результат тесту на коронавірус. Також захворіла перша леді Меланія. У Білому домі запевнили, що Трамп має легкі симптоми хвороби. Він самоізолювався у президентській резиденції.

2 жовтня Трамп заявив, що загалом почувається добре, але є певна слабкість, тому його шпиталізували до військового госпіталю.