Трамп пішов на карантин через коронавірус. COVID-19 виявили у президента США, його дружини та радниці

Автор:
Катерина Кадакова
Дата:
Трамп пішов на карантин через коронавірус. COVID-19 виявили у президента США, його дружини та радниці

Jabin Botsford / The Washington Post via Getty Images

Президент США Дональд Трамп разом зі своєю дружиною Меланією пішов на карантин після виявлення коронавірусу в його радниці Гоуп Гікс.

Про це він повідомив на своїй сторінці у Twitter.

«Гоуп Гікс, яка так старанно працювала, не роблячи навіть невеликої перерви, щойно отримала позитивний результат тесту на COVID-19. Жахливо! Ми з Першою леді очікуємо на результати тестування. А поки почнемо процес карантину», — написав президент США.

Згодом Трамп повідомив, що він та Меланія також захворіли на коронавірус.

«Сьогодні вночі Меланія і я отримали позитивний результат на COVID-19. Ми негайно починаємо процес карантину і відновлення. Ми подолаємо це разом!» — наголосив американський лідер.

  • Протягом усього часу пандемії коронавірусу в США президент Дональд Трамп говорив, що загрози немає, маски носити не обов’язково, і взагалі ця хвороба не страшніша за легкий грип. Після того як кількість випадків коронавірусу в країні перевалила за 6 мільйонів, президент зізнався, що весь час усвідомлював небезпеку, але просто «не хотів сіяти паніку».
  • 27 липня Трамп поширив у Twitter допис, у якому йшлося: «Від COVID є ліки. Америко, прокинься». Соцмережа його видалила. Трамп звинуватив Twitter у «розкрутці» негативу про нього.