У США за допомогою Google знайшли тіло чоловіка, який зник 22 роки тому. Його машину на дні озера було видно з космосу

Автор:
Дмитро Мрачник
Дата:

У США знайшли безвісти зниклого мешканця Флориди, якого востаннє бачили 22 роки тому. Його машину на дні озера випадково побачили в Google Earth, повідомляє сайт бази даних нерозкритих злочинів Charley Project.

Сорокарічний чоловік на ім’я Вільям Ерл Молт зник 7 листопада 1997 року в Лантані (штат Флорида). У серпні 2019 року його тіло знайшли в машині, що затонула в озері біля житлового району. На час зникнення чоловіка район тільки будувався.

«Дивовижно, що машина була повністю видна на супутниковому фото місцевості Google Earth з 2007 року, але помітив її лише місцевий геодезист у 2019-му», — повідомляє Charley Project.

Google Maps

За інформацією BBC, напередодні свого зникнення Молт відвідував нічний клуб, де вживав алкоголь, проте за словами свідків, він не виглядав п’яним. Він зателефонував своїй дівчині та сказав, що поїде додому. Після того як Молт, якого описували як замкненого та усамітненого чоловіка, пішов з клубу, його ніхто більше не бачив.

На переконання поліції, Молт, найімовірніше, не впорався з керуванням машини та в’їхав у озеро, проте наразі майже неможливо стверджувати це зі стовідсотковою впевненістю.

«Неможливо визначити, що саме сталося так багато років тому… Усе, що ми знаємо: він зник, а зараз його знайшли», — заявила місцева поліція.

Геодезист, який випадково побачив машину, сам жив неподалік озера.

  • 13 травня у сільському готелі поблизу міста Пассау, у південній частині Німеччини, знайшли мертвими трьох людей, які там мешкали. Вони загинули від стріл арбалета. Загинули 53-річний чоловік і дві жінки — 30 та 33 років. Вони жили в одному номері, який забронювали на три дні, з одним двоспальним та одним додатковим ліжком. Наступного дня поліція знайшла ще два тіла. Дві жінки були виявлені мертвими в квартирі за 645 км від місця злочину. Встановили, що усі загиблі були прихильниками певного «середньовічного культу» і вчинили у такий спосіб самогубство.
  • У Британській Колумбії в Канаді за загадкових обставин вбили пару туристів та одного чоловіка, також зникли двоє підлітків. Подія сталась на «Шосе сліз», на якому за останні пів століття вбили 11 людей. Влада не рекомендує пересуватись цим шосе поодинці. Згодом у річці Нельсон поліція знайшла тіла підозрюваних, якими виявилися зниклі підлітки. Правоохоронцям досі невідомі мотиви вбивць.