У німецькому готелі знайшли мертвими трьох людей. Їх застрелили з арбалета

Автор:
Катерина Коваленко
Дата:
У німецькому готелі знайшли мертвими трьох людей. Їх застрелили з арбалета

Lino Mirgeler / picture alliance via Getty Images

У сільському готелі поблизу міста Пассау, в південній частині Німеччини, знайшли мертвими трьох людей, які там проживали. Їх застрелили з арбалета, повідомляє BBC.

За повідомленням поліції, постраждалими є 53-річний чоловік та дві жінки — 30 та 33 років. Вони жили в одному номері, який забронювали на три дні, з одним двоспальним і одним додатковим ліжком. У яких вони перебували стосунках, невідомо.

Чоловік і 33-річна жінка лежали на ліжку, тримаючись за руки, друга жінка була на підлозі. Про це розповіла прибиральниця готелю, яка знайшла їхні тіла.

Поліція поки не бачить підтверджень, що до їхньої смерті причетний хтось сторонній.

Як розповів інших гість готелю, ніч перед тим, як чоловіка і жінок знайшли мертвими, була абсолютно спокійною.

  • Власнику готелю в місті Остраві Томашу Крчмаржу, який відмовлявся поселяти громадян Росії без письмової заяви з засудженням анексії Криму, почали надходити численні погрози після рішення Конституційного суду країни.
  • Поліція висунула обвинувачення 80-річному мешканцю Нью-Йорка Ернесту Броднаксу через 46 років після ймовірного вбивства. Його підозрюють у вбивстві двох дівчат, яке сталося 46 років тому.
  • Австралійця, який здавав будинок у передмісті Мельбурна через онлайн-сервіс бронювання Airbnb, засудили до 11 років вʼязниці за вбивство гостя. Причиною конфлікту став неоплачений рахунок у розмірі $210.