Юнаків, підозрюваних у загадкових вбивствах у Канаді, шукатимуть водолази

Автор:
Тетяна Павлова
Дата:

Канадська поліція відряджає підводну пошукову групу на північ Манітоби після виявлення катера, який, імовірно, використовували для пересування підозрювані у потрійному вбивстві 19-річний Кем Маклеод та 18-річний Браєр Шмегельський.

Про це повідомляє The Guardian.

Човен помітили 2 серпня на річці Нельсон поблизу міста Гіллам, де були зосереджені пошуки втікачів. «Він пройшов через декілька порогів та отримав значні пошкодження», — розповів інспектор поліції. Поруч з човном знайшли глечик з водою.

Королівська канадська кінна поліція здійнить обшуки в районі, де було виявлено судно, а команда водолазів обстежить відповідну ділянку річки.

  • У Британській Колумбії (Канада) за загадкових обставин вбили пару туристів та одного чоловіка. Правоохоронці підозрюють у цих вбивствах 19-річного Кема Маклеода та 18-річного Браєра Шмегельського. Вбивства сталися на так званому «Шосе сліз», яке тягнеться від міста Принс-Джордж до Принс-Руперта в Британській Колумбії. За офіційними даними, на цій дорозі за останні 50 років було вбито 11 людей, хоча місцеві мешканці стверджують, що жертвами вбивць у цьому районі стали майже 50 людей. Більшість цих злочинів лишається нерозкритою.
  • Згодом стало відомо, що двоє втікачів, підозрюваних у вбивстві пари туристів та чоловіка у Британській Колумбії (Канада), можуть блукати у відлюдній місцевості, що оточує віддалене канадське місто Гіллам. Туди скерували пошукову групу.