У Канаді за загадкових обставин вбили трьох людей та зникли двоє підлітків. Тепер зниклих підозрюють у цих вбивствах

Автор:
Олег Панфілович
Дата:

У Британській Колумбії (Канада) за загадкових обставин вбили пару туристів та одного чоловіка, а також зникли двоє підлітків. Тепер поліція вважає зниклих молодиків підозрюваними у причетності до цих вбивств, пише CNN.

Правоохоронці опублікували фотографії підозрюваних з камер спостереження. 19-річного Кема Маклеода та 18-річного Брайера Шмегельського описують як «небезпечних» і закликають громадян не наближатися до них. Востаннє їх помітили у Північному Саскачевані — в одному дні їзди на схід від місця, де буди знайдені тіла вбитих. Підозрювані пересуваються на Toyota RAV4.

Про що йдеться?

15 липня неподалік від Ліард Хот Спрінгс (Британська Колумбія) правоохоронці виявили тіла 24-річної американки Чинні Ноель Діз та її хлопця — австралійця Лукаса Фовнера. Обох застрелили впритул.

Востаннє їх бачили живими ввечері в неділю, 14 липня. Вони стояли біля власного блакитного Chevrolet за 15 миль на південь від Ліард Хот Спрінгс. Діз та її хлопець подорожували Канадою, а кінцевим пунктом їхньої мандрівки мала стати Аляска. Правоохоронці показали відео з камер спостереження заправки, на якій востаннє бачили пару.

20 липня на тому ж 16-му шосе, де були вбиті Діз та Фовнер, Королівська канадська кінна поліція знайшла також тіло мертвого чоловіка — на вигляд йому 50—60 років. Загиблий мав довгу сиву бороду.

Перед цим правоохоронці виявили на півночі Британської Колумбії спалений пікап Маклеода та Шмегельського. Їх оголосили зниклими безвісти, проте тепер Маклеода та Шмегельського підозрюють у вбивствах.

Що таке «Шосе сліз»?

Таку назву носить 16-е шосе, яке тягнеться від міста Прінс-Джордж до Прінс-Руперта в Британській Колумбії, його протяжність становить 720 км. За офіційними даними, на цій дорозі за останні 50 років було вбито 11 людей, хоча місцеві жителі стверджують, що жертвами вбивць в цьому районі стали майже 50 осіб.

Більшість з цих злочинів лишаються нерозкритими. Лише за останній рік на 16-му шосе були знайдені вбитими 5 осіб. Влада рекомендує громадянам поодинці не подорожувати цією дорогою.