Вбивство з арбалета в Німеччині: за 650 км від готелю поліція знайшла ще два тіла

Автор:
Олена Мельник
Дата:
Вбивство з арбалета в Німеччині: за 650 км від готелю поліція знайшла ще два тіла

Christophe Gateau / picture alliance via Getty Images

У Німеччині поліція виявила ще два тіла в межах розслідування справи про вбивство з арбалета поблизу міста Пассау в південній частині країни, пише ВВС. Дві жінки були знайдені мертвими в квартирі в місті Віттінген, що за 645 км від місця злочину.

Відомо, що квартира у Віттінгені належала одній із жертв — 30-річній жінці, знайденій у готельному номері. Усі пʼять потерпілих проживали в Німеччині.

Тіла двох жінок виявили в понеділок, 13 травня. Один із сусідів почув про події в Пассау і повідомив поліції, що поштова скринька квартири переповнена, і що з апартаментів іде дивний запах. Правоохоронці не знають, як довго загиблі там перебували.

Також досі не відомо, у яких стосунках перебували три жертви, застрелені з арбалета в готелі.

  • Група забронювала номер у Пассау з двоспальним та односпальним ліжком на три ночі. Люди зареєструвалися в пʼятницю, 10 травня, не замовляючи сніданок. Чоловік і 33-річна жінка лежали на ліжку, тримаючись за руки. Інша жінка була на підлозі. Їх знайшла прибиральниця готелю. Як розповів гість готелю, ніч перед тим, як виявили жертв, була абсолютно спокійною.
  • Поліція знайшла два арбалети в готельному номері, а третій — у сумці, що належить жертвам. Перші результати розтину очікують 14 травня.