Поліція Канади виявила тіла юнаків, підозрюваних у загадкових убивствах у Британській Колумбії

Автор:
Олег Панфілович
Дата:
Поліція Канади виявила тіла юнаків, підозрюваних у загадкових убивствах у Британській Колумбії

Заступник комісара Королівської канадської кінної поліції Джейн МакЛатчі.

Royal Canadian Mounted Police

Канадська поліція виявила тіла юнаків, підозрюваних у потрійному вбивстві в провінції Британська Колумбія, повідомляє ВВС.

Тіла 19-річного Кема Маклеода та 18-річного Брайєра Шмегельського були виявлені неподалік від міста Гіллам у провінції Манітоба. «Сподіваємося, що це допоможе сімʼям жертв досягти почуття завершеності справи», — сказав федеральний міністр громадської безпеки Ральф Гудейл.

Royal Canadian Mounted Police

Заступник комісара Королівської канадської кінної поліції Джейн МакЛатчі заявила, що тіла справді належать підозрюваним, однак необхідно пройти процедуру офіційного впізнання та розтину. Правоохоронцям досі невідомі мотиви підозрюваних.

  • У Британській Колумбії (Канада) за загадкових обставин вбили пару туристів і одного чоловіка. Правоохоронці підозрюють у цих убивствах 19-річного Кема Маклеода та 18-річного Брайера Шмегельского. Убивства сталися на так званому «Шосе сліз», що тягнеться від міста Прінс-Джордж до Прінс-Руперту у Британській Колумбії. За офіційними даними, на цій дорозі за останні 50 років було вбито 11 осіб, хоча місцеві жителі стверджують, що жертвами вбивць в цьому районі стали майже 50 осіб. Більшість цих злочинів залишаються нерозкритими.
  • Згодом стало відомо, що двоє втікачів, підозрюваних у вбивстві пари туристів і чоловіка в Британській Колумбії (Канада), можуть блукати в безлюдній місцевості навколо віддаленого канадського міста Гіллам. Туди направили пошукову групу.