У Дніпрі безвісти зниклими залишаються 17 людей. Невпізнані 12 тіл і фрагментів

Автор:
Анна Холоднова
Дата:

У Дніпрі безвісти зниклими залишаються 17 людей, 12 тіл і фрагментів не впізнали.

Про це в ефірі телемарафону заявила радниця голови Дніпропетровської ОВА Наталія Бабаченко.

«Рятувальна операція завершилася вчора. Наразі російська ракета забрала 45 життів. 12 тіл і фрагментів тіл ще не ідентифіковані. За цю добу впізнали лише трьох людей. 17 людей залишаються зниклими безвісти — зрозуміло, що вони можуть бути серед тих, кого ще не впізнали», — зазначила Бабаченко.

За її словами, також зросла кількість поранених — напередодні ввечері по медичну допомогу звернулася 80-річна жінка. Тепер поранених через влучання російської ракети стало 80. У лікарнях залишаються 25 людей, із них троє дітей.

  • 14 січня росія масовано атакувала Україну ракетами. За даними Повітряних сил ЗСУ, окупанти випустили 38 ракет різних типів. Сили протиповітряної оборони знищили 25 із них. Одна з крилатих ракет Х-22 влучила в багатоповерхівку у Дніпрі. У Повітряних силах ЗСУ підкреслили, що наразі не здатні збивати ракети цього типу, а попередні повідомлення про нібито «збиття» Україною Х-22 були неправдивими.
  • О 13:00 17 січня у Дніпрі завершили пошуково-рятувальні роботи на місці ракетного удару. Під завалами знайшли 45 людських тіл.