КМДА: Температура в оселях киян буде такою ж, як у минулі зими

Автор:
Костя Андрейковець
Дата:

Заступник голови Київської міськради Петро Пантелеєв заявив, що цієї зими температура в оселях киян буде такою ж, як і в минулі.

Про це він розповів в інтервʼю «Економічній правді».

«Річ у тім, що система централізованого теплопостачання міста спроєктована і сконструйована так, що менше певних показників давати не може. Думаю, температура буде десь 18 градусів», — заявив він.

Зараз у місті йде запуск тепла зі встановленням параметрів. Тепло подається в холодні будинки, і в так званому зворотному трубопроводі температура набагато нижча за нормативну. Усе стабілізується не раніше ніж за два тижні.

  • Опалювальний сезон в Києві почався 20 жовтня. Тоді мер заявив, що в місті виконали всі необхідні підготовчі роботи. За словами Кличка, місто збільшило на 10% чисельність аварійно-рятувальних служб, придбало додаткову техніку та матеріали.
  • Ця зима очікувано буде найскладнішою за всі роки незалежності — через обстріли росіян.
  • Голова НАК «Нафтогаз» Юрій Вітренко раніше попереджав, що температура у приміщеннях буде на чотири градуси нижчою за норму, а опалювальний сезон почнеться пізніше і закінчиться раніше, ніж зазвичай. Старт опалювального сезону в Києві він розкритикував.