Під обстріл бойовиків потрапила Врубівка — вона майже за 15 кілометрів від лінії розмежування. Під вогнем опинився ліцей

Автор:
Костя Андрейковець
Дата:

Під обстріл бойовиків «ЛНР» потрапив населений пункт Врубівка (Луганська область), який розташований за 15 кілометрів від лінії розмежування. Довгий час ворожі снаряди в ці райони не прилітали.

Попаснянська міська військово-цивільна адміністрація повідомляє, що один снаряд потрапив у двір ліцею. У той час у будівлі перебували 30 учнів і 14 працівників. Частину дітей евакуювали, але дехто залишився в укритті в підвалі.

Крім того, снаряд влучив у господарську будівлю одного з житлових приватних будинків. Також перебито газопровід — без газопостачання залишилися 70 квартир у багатоповерхівках і 96 приватних будинків.

Уранці 17 лютого бойовики «ДНР» і «ЛНР» почали масовані обстріли — під вогонь потрапили 22 населені пункти. У Станиці Луганській обстріляли дитячий садок, унаслідок чого контузило трьох працівників. Також пошкоджено низку будівель. Поранення отримали щонайменше четверо людей — серед них український військовий.