Бойовики на Донбасі поранили українського військового

Автор:
Олексій Ярмоленко
Дата:

Бойовики на Донбасі протягом доби один раз обстріляли українські позиції. Унаслідок обстрілу боєць Збройних сил України отримав поранення.

Про це пише пресцентр ООС.

«Від початку доби з боку збройних формувань Російської Федерації зафіксовано 1 порушення режиму припинення вогню», — йдеться у повідомленні.

Обстріл стався неподалік населеного пункту Катеринівка. Бойовики відкривали вогонь з протитанкових гранатометів та стрілецької зброї.

Унаслідок обстрілу постраждав один український військовий. Наразі він перебуває під наглядом медиків, його стан задовільний.

  • Українська сторона Спільного центру з контролю та координації повідомляє про чергові факти порушень Мінських домовленостей з боку збройних формувань Росії на тимчасово окупованих територіях Луганської та Донецької областей. За даними штабу ООС, за минулу добу на окупованих територіях виявили 275 одиниць військової техніки бойовиків РФ.
  • Росія, імовірно, готує вторгнення в Україну. Біля кордонів зібрано близько 100 тисяч бійців, а за даними західних ЗМІ їхню кількість збільшать до 175 тисяч. 11 січня NYT повідомила, що РФ перекидає до кордону з Україною бойові та транспортні вертольоти.