Нардеп від «Слуги народу» Олексій Ковальов пояснив купівлю «4 каналу». Він обіцяє не втручатися у редполітику

Автор:
Костя Андрейковець
Дата:

Народний депутат від правлячої партії «Слуга народу» Олексій Ковальов пояснив купівлю «4 каналу» необхідністю транслювати «обʼєктивні новини» на противагу проолігархічним медіа. За його словами, переговори із власниками каналу були складними і тривали близько року.

Про це він розповів в інтервʼю «Бабелю».

Відповідаючи на запитання, чому саме «4 канал», Ковальов відповів наступне: «4 канал» має свою специфіку — у нього мовлення іде на всю Україну. Я вів перемовини з іншими регіональними каналами, але співвідношення ціна-якість у «4 каналу» було оптимальним. У цього каналу є ліцензія Т-2, тобто він досить потужний. Якщо в нього зараз зробити правильні інвестиції, він дасть більше покриття і більше впізнаваності у глядачів».

У планах депутата, щоб «4 канал» цього року потрапив до першої трійки інформаційно-розважальних каналів. При цьому нардеп запевнив, що не використовуватиме канал для просування власного іміджу.

«Я не буду втручатися в редакційну політику. Щодо своєї кар’єри: я буду рівним учасником політичних ток-шоу, тому це нормальна історія», — сказав Ковальов, додавши, що він не може втручатися у діяльність каналу згідно із підписаною угодою.