Наїзд на дітей у Харкові: водію Toyota збільшили суму застави до понад 3 мільйонів гривень

Автор:
Катерина Кадакова
Дата:

Харківський апеляційний суд збільшив суму заставу для водія Toyota Land Cruiser, який збив двох дітей на пішохідному переході, — до понад 3 мільйонів гривень.

Про це з посиланням на пресслужбу суду повідомляє Інтерфакс-Україна.

«Застава визначена в сумі 3 мільйони 178 тисяч гривень. В іншій частині ухвала слідчого судді без змін», — розповіли в Харківському апеляційному суді.

Зазначимо, прокуратура від початку просила встановити заставу розміром у 10 мільйонів гривень. Київський районний суд Харкова ухвалив взяти водія під варту на два місяці з альтернативою застави 340,5 тисячі гривень.

  • ДТП у Харкові сталась 11 листопада о 15:20. На перехресті проспекту Науки та вулиці Тобольської позашляховик Toyota збив дітей, не зупинившись на червоне світло, а одного з них протягнув дорогою через усе перехрестя. В обох дітей струс мозку та забиття мʼяких тканин, у дівчинки рана голови.
  • Поліція перевіряла водія на наркотики, оскільки раніше він притягувався за виробництво чи зберігання наркотичних засобів. У крові водія виявили метадон. Йому загрожує до 8 років позбавлення волі.
  • 12 листопада суд арештував водія з правом вийти під заставу.