Євро-2020: УЄФА призначила арбітра на матч Україна — Англія. Він уже судив гру українців на цьому турнірі

Автор:
Олег Панфілович
Дата:
Євро-2020: УЄФА призначила арбітра на матч Україна — Англія. Він уже судив гру українців на цьому турнірі

Пресслужба Української асоціації футболу

Матч чвертьфіналу Чемпіонату Європи з футболу 3 липня між збірними України та Англії розсудить німецький арбітр Фелікс Брих.

Про це повідомляє пресслужба Української асоціації футболу.

На лініях йому допомагатимуть співвітчизники Марк Борш і Штефан Лупп. Обов’язки четвертого арбітра виконуватиме іспанець Карлос дель Серро Гранде.

Арбітр системи відеоповторів VAR — Марко Фрітц. Перші асистенти арбітра VAR — Крістіан Дінгерт і Крістіан Гіттельманн. Третій асистент арбітра VAR — Бастіан Данкерт (усі — Німеччина).

Фелікс Брих обслуговував стартовий матч збірної України на Євро-2020. У ньому команда Андрія Шевченка поступилася Нідерландам із рахунком 2:3.

  • У матчі 1/8 фіналу Чемпіонату Європи з футболу збірна України перемогла Швецію з рахунком 2:1. Вирішальний гол Артема Довбика став не тільки його першим тріумфом за збірну України, але й рекордом для чемпіонатів Європи — український форвард забив найпізніший гол, який приніс команді перемогу.
  • Україна потрапила в 1/8 фіналу Євро-2020 як одна з чотирьох найкращих команд, що посіли у своїх групах треті місця.
  • Чвертьфінал Євро-2020 пройде 3 липня в Римі, однак в’їзд українцям до Італії досі заборонений через пандемію COVID-19. Тож багато уболівальників не зможуть потрапити на матч між збірними України й Англії.