НАЗК направило до суду 23 адмінпротоколи, в тому числі на депутата «Слуги народу»

Автор:
Костя Андрейковець
Дата:

Національне агентство з попередження корупції направило до суду 23 адміністративні протоколи, в тому числі щодо двох представників партій і депутата «Слуги народу» Максима Березіна.

Про це повідомляє пресслужба НАЗК.

Через порушення порядку надання фінансової звітності політичних партій протоколи склали на Олега Аверʼянова (представника «Радикальної партії Олега Ляшка») і Андрія Балогу (керівник «Команди Андрія Балоги»).

Ще чотири протоколи були складені щодо приватних осіб за порушення порядку надання або отримання внеску на підтримку політпартії.

За ознаками порушення вимог щодо врегулювання конфлікту інтересів в суд пішло 11 протоколів щодо «слуги» Максима Березіна, мера Коростеня Володимира Москаленка (2 протоколи), начальника відділу архітектури Верховинської РДА Олександра Ігнатюка (2 протоколи), колишнього заступника начальника одного з відділів поліції в Черкаській області Олександра Жила (4 протоколи) і начальника управління представництва інтересів в суді Чернігівської обласної прокуратури Андрія Хряпа (2 протоколи).

За суміщення держслужби з іншими видами діяльності протоколи склали на колишнього заступника міністра культури і спорту Олексія Сівіріна і колишнього заступника голови Хмельницької ОДА Олексія Лисюка.

За несвоєчасну подачу декларацій протоколи склали на ексначальника відділу Високопільської РДА Олександра Старченка, колишнього слідчого поліції в Кіровоградській області Андрія Головка, прокурора Ольгу Устименко та начальника відділу секретаріату уповноваженого Верховної Ради з прав людини Ганну Слюсаренко.