Нардеп Новинський заперечує свою причетність до каналу «НАШ». Слова Добкіна називає «помилкою»

Автор:
Вікторія Мартинюк
Дата:
Нардеп Новинський заперечує свою причетність до каналу «НАШ». Слова Добкіна називає «помилкою»

Вадим Новинский / Facebook

Народний депутат від «Опозиційного блоку» Вадим Новинський заперечує свою причетність до телеканалу «НАШ», про що заявляв ексмер Харкова та колишній нардеп Михайло Добкін.

Про це Новинський заявив у коментарі «Бабелю».

Нардеп наголосив, що ніколи не був власником каналу, і назвав слова Добкіна «помилкою». «Це помилка пана Добкіна. Він не орієнтується, що відбувається. Я ніколи не був власником каналу. В реєстрі власників ви все [кому належить канал] можете побачити», — сказав Новинський.

Про що йдеться?

Михайло Добкін в інтерв’ю «Бабелю» повʼязав телеканал «НАШ» з Вадимом Новинським. Відповідаючи на репліку журналіста, що він весь час ходить на ефіри телеканалів «Україна» та «НАШ», Добкін відповів: «НАШ» — це Новинський».

При цьому він додав, відповідаючи на фразу, що Новинський є партнером олігарха Ріната Ахметова: «Ну партнер, і що?»

Разом з тим, екснардеп від «Опозиційного блоку» Євген Мураєв, якого «НАШ» називає «представником власника», у коментарі для «Детектор медіа» спростував, що канал може бути повʼязаний з Новинським. «Це маячня. Михайлу Марковичу [Добкіну] треба тримати себе в руках», — відповів Мураєв.

Зазначимо, телеканал «НАШ», відповідно до відкритих даних, належить сімʼї Євгенія Мураєва. За даними ЗМІ, юридична особа телеканалу належить компанії «Наша Прага», якою, у свою чергу, володіє кіпрська компанія Demosena Investments Ltd., кінцевим власником якої є батько екснардепа — Володимир Мураєв.