НАЗК склало на Садового 14 адмінпротоколів і виявило відсутність майже мільйона гривень у декларації судді КСУ у відставці

Автор:
Катерина Кадакова
Дата:
НАЗК склало на Садового 14 адмінпротоколів і виявило відсутність майже мільйона гривень у декларації судді КСУ у відставці

«Бабель»

Національне агентство з питань запобігання корупції (НАЗК) склало 14 адміністративних протоколів на мера Львова Андрія Садового.

Про це повідомили у пресслужбі НАЗК.

Як зазначається, наразі протоколи вже передані до суду. Йдеться про ймовірні порушення вимог щодо запобігання та врегулювання конфлікту інтересів.

Окрім цього, НАЗК склало і передало до суду протоколи щодо конфлікту інтересів на колишнього в. о. голови Державної податкової служби у Чернівецькій області Бориса Акіменка (26 адмінпротоколів); старшого слідчого слідчого відділу Черкаського відділу поліції ГУНП в Черкаській області Юрія Сав’яка (8 адмінпротоколів) та колишнього в. о. начальника Головного управління ДПС у Тернопільській області Валерія Лісницького (26 адмінпротоколів).

Також було направлено до суду адмінпротоколи щодо судді Конституційного суду України у відставці Михайла Гультая. НАЗК не виявило в його декларації 876 759 гривень.

Загалом агентство за останні два тижні було складено і направлено до суду 84 адмінпротоколи.