Синютка привітав Садового з перемогою на виборах мера Львова: «Сподіваюся, обіцянки не були передвиборчими технологіями»

Автор:
Вікторія Мартинюк
Дата:
Синютка привітав Садового з перемогою на виборах мера Львова: «Сподіваюся, обіцянки не були передвиборчими технологіями»

Палінчак Михайло / УНІАН

Кандидат у мери Львова від партії «Європейська солідарність», ексглава Львівської облдержадміністрації Олег Синютка привітав свого суперника у другому турі — чинного очільника міста Андрія Садового з перемогою на виборах. Про це він повідомив у Facebook.

«Вітаю Андрія Садового з перемогою в мерських перегонах. Сподіваюсь, що обіцянки, які почули львів’яни, не були передвиборчими технологіями, а стануть реальними змінами у житті громади Львівської ОТГ», — написав Синютка.

Він також подякував 83 тисячам львівʼян, які проголосували за нього на виборах і «повірили у професійні здібності забезпечити припинення хаотичних забудов, розв’язання транспортного колапсу, будівництво нових шкіл та садочків, викорінення корупції».

Нагадаємо, за даними екзит-полу соціологічної компанії Liberty Report, оголошеного в студії Савіка Шустера, у Львові перемогу вчетверте здобув Андрій Садовий. У нього 62,8% голосів виборців, а у Синютки майже вдвічі менше — 37,2% голосів.

  • В Україні 22 листопада обирали мерів 11 міст і депутатів 47 місцевих рад. Спостерігачі фіксували низку порушень, серед яких недопуск спостерігачів, спроби підкупу, фотографування бюлетенів та підвіз виборців. У Дрогобичі зафіксували два автобуси, які привезли у центр міста близько 100 молодих людей.