Інтервʼю Меган Маркл та принца Гаррі: Букінгемський палац оприлюднив першу заяву

Автор:
Ангеліна Шеремет
Дата:
Інтервʼю Меган Маркл та принца Гаррі: Букінгемський палац оприлюднив першу заяву

Samir Hussein / WireImage

Букінгемський палац повідомляє, що після інтервʼю принца Гаррі і Меган Маркл з Опрою Вінфрі вся сімʼя засмучена, дізнавшись повною мірою, наскільки складними були останні кілька років для подружжя.

Про це йдеться у пресрелізі палацу.

Расові проблеми, порушені принцом Гаррі і Меган, викликають занепокоєння і будуть вирішуватися сімʼєю у приватному порядку. При цьому наголошується, що «деякі спогади можуть відрізнятися».

Зазначимо, що в інтервʼю подружжя розповіло про своє життя в королівській родині. Про те, як вони таємно одружилися перед публічною церемонією, як члени королівської сімʼї обговорювали колір шкіри їхньої першої дитини і як Меган думала про самогубство.

За словами Меган, коли вона ще була вагітна первістком Арчі, у Гаррі було кілька бесід з сімʼєю на тему, якого кольору буде шкіра у їхньої дитина. Тоді ж їй сказали, що її дитині не дадуть титул принца й не нададуть охорону. Меган припускає, що з цієї ж причини не робили традиційне фото з новонародженим Арчі на виході з пологового будинку. Вона відмовилася назвати будь-кого з учасників розмови.

Також пара розповіла, що другою дитиною буде дівчинка — цього літа в їхнього сина Арчі народиться сестра. Про те, що вони чекають на другу дитину, Меган і Гаррі оголосили 14 лютого 2021 року. Це була символічна дата — рівно 37 років тому принцеса Діана розповіла, що чекає на другу дитину. Це був Гаррі.

Новонароджена дитина буде восьмою у черзі на престол. Перші сім місць залишаться незмінними — принц Уельський (Чарльз), герцог Кембриджський (Вільям), принц Джордж, принцеса Шарлотта, принц Луї, принц Гаррі і його син Арчі.

Зазначимо, що у листопаді 2020 року Меган Маркл розповіла про зрив вагітності — викидень стався у липні, коли вона виймала з ліжка свого сина. Вона зазначила, що втратити дитину означає «витримати майже нестерпне горе», про яке мало говорять через табуйованість теми викидня.

  • На початку січня 2020 року подружжя оголосило, що відмовляється від титулів членів королівської сімʼї. Королева Єлизавета II, принц Чарльз та інші члени монаршої сімʼї умовили їх потерпіти до 31 березня. У цей день Меган і Гаррі написали прощальний пост в Instagram і вирушили спочатку в Канаду, а потім до США.