«Більше не хотіла жити». Меган Маркл розповіла про стосунки з королівською родиною Великої Британії

Автор:
Дмитро Мрачник
Дата:
«Більше не хотіла жити». Меган Маркл розповіла про стосунки з королівською родиною Великої Британії

Yui Mok - PA Images / Contributor / Getty Images

Принц Гаррі та Меган Маркл дали велике інтерв’ю телеведучій Опрі Вінфрі, в якому розповіли про труднощі життя в королівській сім’ї та непрості взаємини з її членами. Деякі подробиці від пари, що переїхала до Америки та відмовилась від обов’язків монаршого роду, шокують, повідомляє BBC.

Акторка Меган, яка отримала після весілля з Гаррі титул герцогині Сассекської, розповіла, що життя в королівській родині часом було настільки складним, що вона «більше не хотіла жити». Жінка просила допомоги та підтримки, але їй відмовляли, оскільки вона «не оплачуваний працівник установи». В певний момент Меган почала думати про самогубство.

«З цим нічого не робили, тож нам довелося шукати рішення», — сказала Маркл.

За її словами, найбільш гнітючим було питання від деяких членів родини про те, «наскільки темною» може бути шкіра їхнього сина Арчі, коли він з’явиться на світ. Її чоловік Гаррі зазначив, що відповідь на це питання мала бути «великим ударом» для родини.

Гаррі також додав, що його батько — принц Чарльз — перестав брати слухавку після того, як пара вирішила відійти від державних обов’язків.

«Я відчуваю, що мене насправді підвели, тому що він пережив щось схоже, він знає, що таке біль... і Арчі — його онук. В той же час, звичайно, я завжди буду його любити, але було багато болю, і я і надалі буду намагатися вилікувати ці стосунки», — розповів Гаррі про свого батька, пригадуючи трагічну долю своєї матері — принцеси Діани — яка так само, як і Меган, не мала підтримки королівської сім’ї.

Завдяки грошам, які залишилися після смерті матері Гаррі, вони з Меган мають на що жити, враховуючи, що сім’я припинила їхнє фінансування. Пара уклала угоди з Netflix та Spotify, щоб забезпечити себе.

При цьому стосунки між Гаррі та його бабусею — королевою Єлизаветою ІІ — «насправді хороші», і вони часто спілкуються.

Гаррі та Меган багато говорили про напругу всередині королівського палацу, расистські настрої родини та інші обставини, що забражують монарший рід як бездушних людей, не здатних захистити та підтримати своїх молодших членів.

Наразі невідомо, чи відреагує на це інтерв’ю королівська сім’я. Більшість одкровень Гаррі та Меган глибоко особисті, і будь-яка реакція видається малоймовірною, пише BBC.