Принц Гаррі виступив на захист серіалу «Корона»: Вигадка, але дає розуміння тиску

Автор:
Дмитро Мрачник
Дата:
Принц Гаррі виступив на захист серіалу «Корона»: Вигадка, але дає розуміння тиску

DoD News / Wikipedia

Принц Гаррі виступив на захист серіалу «Корона» від Netflix про життя королеви Великої Британії, який звинувачували у спотворенні фактів. На думку чоловіка, що відмовився від обов’язків і привілеїв члена королівської сім’ї, серіал хоч і не цілком достовірний, однак добре відтворює атмосферу тиску, в якій живе оточення його бабусі Єлизавети ІІ.

Про це пише The Guardian.

В ефірі програми The Late Late Show американського телеканалу CBS принц Гаррі заявив, що значно більше протестує проти втручання ЗМІ в життя родини, ніж проти серіалу, який, за його словами, «очевидна вигадка».

Як зазначив принц, через діяльність преси постраждало його психічне здоров’я. Гаррі також уточнив, що не пішов з королівської родини, а «скоріше відступив» від неї.

«Я зробив те, що зробив би кожен чоловік і кожен батько. Це щось на кшталт того, що я мав забрати свою родину звідси. Але я не пішов. Я ніколи не піду. Я завжди буду робити свій внесок», — сказав він.

Щодо серіалу «Корона», який критикували за змішування фактів і вимислу, Гаррі зазначив, що він дає «приблизне розуміння» тиску, що «ставить обов’язок та службу понад усе», хоча в цілому «не дуже точний» і «слабко дотримується правди».

«Мені набагато комфортніше з «Короною», ніж коли я бачу розповіді, написані про мою родину чи мою дружину», — сказав він.

Гаррі також розповів, що королева Великої Британії та її чоловік регулярно бачаться зі своїм онуком Арчі, сином Гаррі та Меган, через Zoom, і додав, що його життя «завжди буде пов’язане з державною службою».