Принц Гаррі та Меган Маркл заявили Єлизаветі II, що не повернуться в королівську сімʼю

Автор:
Ангеліна Шеремет
Дата:
Принц Гаррі та Меган Маркл заявили Єлизаветі II, що не повернуться в королівську сімʼю

Don Arnold / WireImage

Герцог і герцогиня Сассекські принц Гаррі та Меган Маркл остаточно підтвердили королеві Єлизаветі II, що вони не повернуться до королівської родини. Про це йдеться у заяві Букінгемського палацу.

Почесні військові призначення пари і благодійні, спортивні та освітні проєкти, яким вони опікувалися як члени королівської сімʼї, повернуться Єлизаветі II.

«Хоча всі засмучені цим рішенням, герцог і герцогиня залишаються улюбленими членами сімʼї», — заявили у палаці.

Зазначимо, що 8 січня 2020 року Гаррі та Меган Маркл відмовилися від звання членів королівської родини, а 1 квітня вони офіційно припинили виконувати свої обов’язки та переїхали до США. У них був «перехідний період», який тривав рік. Протягом цього часу вони поступово відходили від виконання королівських обовʼязків.

14 лютого 2021 року подружжя оголосило, що чекає на другу дитину — у пари вже є півторарічний син Арчі Маунтбеттен-Віндзор. Їхня друга дитина буде восьмою у черзі на престол. Перші сім місць залишаться незмінними — принц Уельський (Чарльз), герцог Кембриджський (Вільям), принц Джордж, принцеса Шарлотта, принц Луї, принц Гаррі і його син Арчі.